TIILIKATTOREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Toteutamme ammattitaitoiset ja laadukkaat tiilikattoremontit sekä tiilikaton asennus ja korjauspalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin kattavasti koko Etelä-Suomessa. Toteutamme tiilikattoremontin betoni- tai savitiilellä tilaajan toiveiden mukaisesti. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia pinta- ja värivaihtoehtoja molemmista vaihtoehdoista. Tarjoamme tiilikattoremontit alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

BETONITIILI KATEMATERIAALINA:

Betonitiili on kattomateriaalina laadukas, hiljainen ja pitkäikäinen. Lisäksi betonitiilestä löytyy laaja valikoimia eri pinnoite- ja värivaihtoehtoja. Betonitiili soveltuu käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

SAVITIILI KATEMATERIAALINA:

Savitiili on kattomateriaalina betonitiilen tapaan pitkäikäinen. Lisäksi savitiili tarjoaa luonnollisen ja klassisen ilmeen talollesi. Savitiili sopii erityisen hyvin vanhojen talojen saneeraukseen klassisen tyylinsä puolesta, mutta se soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksi uudiskohteiden katemateriaalina. Myös savitiilestä löytyy laaja valikoimia eri pinta- ja värivaihtoehtoja.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS TIILIKATTOREMONTTI HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

AR-KI Rakennus Oy tarjoaa laadukkaat tiilikattoremontit alueella Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Vihti, Nummela, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Mäntsälä, Veikkola, Pornainen, Perttula, Jokela, Lohja ja lähialueet.