KATTOHUOLTO HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

Ennakoiva kattohuolto ja oikea-aikainen korjaaminen ovat katon käyttöikään merkittävästi vaikuttavia tekijöitä. Kiireellisiin kattohuoltotöihin erikoistunut kattohuoltoyksikkömme hoitaa bitumikaton, tiilikaton, peltikaton sekä pvc-katon korjaukset ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Saat ympärivuorokautista, ammattitaitoista katon korjaus- ja kattohuoltopalvelua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja pääkaupunkiseutu. Pidemmällä varoitusajalla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

katto plus -kattohuoltopäivystys

Huoltotiimimme tarjoaa kattovuotopäivystyspalvelua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Kattopäivystys palvelee asiakkaita aina tarpeen vaatiessa, kun kyseessä on tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai PVC-katto. Tarjoamme pikaista vuotokorjauspalvelua sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Kattopäivystyksemme hoitaa kaikki pikaista korjausta vaativat kohteet kattomateriaalista tai kattomuodosta riippumatta.

Kattopäivystys 24 / 7
puh. 02 07 410 419

SOITA 02 07 410 419

KATTOHUOLTOPALVELUITAMME OVAT MM:

· Kattovuotokorjaus
· Katon reunapeltien kiinnitys
· Kattopeltien korjaus
· Kattokaivojen aukaisu ja vaihto
· Lumenpudotus
· Katon myrskyvahinkojen korjaus
· Kattoturvatuotteiden asennus
· Sadevesikourujen putsaus
· Sadevesijärjestelmien asennus

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

lAADUKAS KATTOHUOLTO HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

AR-KI Rakennus Oy tarjoaa laadukasta kattohuolto ja korjauspalvelua alueella Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Vihti, Nummela, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Mäntsälä, Veikkola, Pornainen, Perttula, Jokela, Lohja ja lähialueet.