PELTIKATTOREMONTTI JA KONESAUMAKATTO HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA KOKO UUSIMAA

Tarjoamme laadukkaat profiilipeltikattoremontit sekä aidot konesaumakatot vahvalla ammattitaidolla uudis- ja saneerauskohteisiin. Meillä on vuosien kokemus peltikattojen asennnus ja -remonttipalveluista vaikessakin kohteissa. Tarjoamme peltikattoremontit ja konesaumakatot alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

AITO KONESAUMAKATTO:

Aito konesaumakatto on perinteinen katevaihtoehto. Peltiseppien valmistama konesaumapeltikatto on lisäksi vesitiivis, huoleton ja pitkäikäinen kattomateriaali. Asennamme konesaumakatot uudis- ja saneerauskohteisiin alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa

PROFIILIPELTIKATTO:

Profiilipeltikatot jaetaan kahteen eri tyyppiin: muotolevykatteisiin ja poimulevykatteisiin. Muotolevykatteet sopivat hyvin pientalojen vesikatteiksi, kun taas poimulevykatteita käytetään tyypillisesti teollisuushallien ja varastorakennusten katemateriaalina. Profiilipeltikate ei ole tiivis, joten se tarvitsee alleen aluskatteen.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN PELTIKATTOREMONTTI JA KONESAUMAKATTO HELSINKI, ESPOO, VANTAA JA UUSIMAA

AR-KI Rakennus Oy tarjoaa laadukkaat peltikattoremontit ja konesaumakatot alueella Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Vihti, Nummela, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Mäntsälä, Veikkola, Pornainen, Perttula, Jokela, Lohja ja lähialueet.