TIILIKATOT

Toteutamme ammattitaitoiset ja laadukkaita tiilikattoremontti, tiilikaton asennus ja korjaus -palveluita uudis- ja saneerauskohteisiin betoni- tai savitiilellä tilaajan toiveiden mukaisesti. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia pinta- ja värivaihtoehtoja sekä betoni- että savitiilille.

BETONITIILI KATTOMATERIAALINA:

Betonitiili on kattomateriaalina laadukas, hiljainen ja pitkäikäinen. Lisäksi betonitiilestä löytyy laaja valikoimia eri pinnoite- ja värivaihtoehtoja. Betonitiili soveltuu käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

SAVITIILI KATTOMATERIAALINA:

Savitiili on kattomateriaalina betonitiilen tapaan pitkäikäinen. Lisäksi savitiili tarjoaa luonnollisen ja klassisen ilmeen talollesi. Savitiili sopii erityisesti vanhojen talojen saneeraukseen klassisen tyylinsä vuoksi, mutta se soveltuu myös erinomaisesti käytettäväksi uudiskohteiden kattomateriaalina. Myös savitiilestä löytyy laaja valikoimia eri pinta- ja värivaihtoehtoja.

Tarjoamme tiilikattoremontti ja tiilikaton asennus ja korjaus -palvelua alueella: Uusimaa mm. Helsinki, Espoo Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Vihti, Nummela, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Mäntsälä, Veikkola, Pornainen, Perttula, Jokela  ja Lohja.

AR-KI Rakennus Oy

Sarvivälkkeentie 3

04330 Tuusula

Ari Lappalainen

ari.lappalainen@arkirakennus.fi

P. 020 73 44 072

 

Aki Raute/Urakointi

aki.raute@arkirakennus.fi

P. 020 73 44 071

 

Ari Lappalainen/Kattohuolto

ari.lappalainen@arkirakennus.fi

p. 020 73 44 072 (7-16)

24h Huoltopäivystys p. 02 07 410 419

© 2014 AR-KI RAKENNUS OY

KOTISIVUT JA HAKUKONEOPTIMOINTI    MAINOSTOIMISTO EXPY OY                        GRAFIIKKA JA KUVANKÄSITTELY      MAINOSTOIMISTO GRAND ART OY