KATON MUODONMUUTOKSET

Tarjoamme katon muodonmuutos palvelua vahvalla ammattitaidolla laadukkaasti ja luotettavasti! Tyypillinen katon muodonmuutos on katon muuttaminen tasakatosta harjakatoksi.

Hankkeen kokonaistoteutus tapahtuu tilaajan haluamassa kokonaisuudessa Avaimet käteen -periaatteella.

PROFIILIPELTIKATTO:

Profiilipeltikatot jaetaan kahteen eri tyyppiin: Muotolevykatteisiin ja Poimulevykatteisiin. Muotolevykatteet sopivat hyvin pientalojen vesikatteiksi kun taas Poimulevykatteita käytetään tyypillisesti teollisuushallien ja varastorakennusten katemateriaalina. Profiilipeltikate ei ole tiivis, joten se tarvitsee alleen aluskatteen.

AITO KONESAUMAPELTIKATTO:

Aito konesaumapeltikatto on perinteinen katevaihtoehto. Peltiseppien tekemä konesaumapeltikatto on lisäksi vesitiivis, huoleton ja pitkäikäinen kattomateriaali.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Tarjoamme katon muodonmuutos (esim. tasakatosta harjakatoksi) -palvelua alueella Uusimaa mm. Helsinki, Espoo Vantaa, Hyvinkää, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Tuusula, Kirkkonummi, Vihti, Nummela, Karkkila, Kerava, Porvoo, Loviisa, Mäntsälä, Veikkola, Pornainen, Perttula, Jokela  ja Lohja.

AR-KI Rakennus Oy

Sarvivälkkeentie 3

04330 Tuusula

Ari Lappalainen

ari.lappalainen@arkirakennus.fi

P. 020 73 44 072

 

Aki Raute/Urakointi

aki.raute@arkirakennus.fi

P. 020 73 44 071

 

Ari Lappalainen/Kattohuolto

ari.lappalainen@arkirakennus.fi

p. 020 73 44 072 (7-16)

24h Huoltopäivystys p. 02 07 410 419

© 2014 AR-KI RAKENNUS OY

KOTISIVUT JA HAKUKONEOPTIMOINTI    MAINOSTOIMISTO EXPY OY                        GRAFIIKKA JA KUVANKÄSITTELY      MAINOSTOIMISTO GRAND ART OY